Madordning - skolebod - bus

Madordning

Vil du slippe for madpakken tre gange om ugen, så er der mulighed for at købe skolemad hver tirsdag, torsdag og fredag.

Maden leveres af UCH, og kan bestilles indtil kl. 7.00 på dagen.

UCH tilbyder et bredt udvalg af sandwiches, salater, grøntsagsstænger, frugt, brød  mm. (også glutenfrit) Se det 15 sider store menukort.

Maden leveres i kølekasser til hver klasse, indpakket og med navn på.

Gå ind på www.skolemad.nu og bestil, eller se eksempel på hvad du kan bestille i vedlagte menukort.

Brugervejledning

Menukort

Gå til Skolemad.nu

Skolebod

Tvis Skoles elevråd har en bod, hvor man kan købe friskbagte pizzasnegle, pølsehorn, müslibar samt cacaomælk og juice.

Pizzasnegle og pølsehorn bestilles og betales i boden i pausen fra kl. 09.50-10.00 og udleveres lune og lækre i boden kl. 12.10-12.25

Boden passes af elevråds-repræsentanterne, og evt. overskud går til elevrådskassen. Elevrådet administrerer overskuddet.

Boden er tænkt som supplement til madpakken, og en løsning hvis madpakken glemmes. Eleverne bestemmer sammen med skolebestyrelsen vareudvalget i boden.