Frugt - madordning - skolebod - bus

Frugtordning

Frugtordning - Er pt lukket ned.

På Tvis Skole har vi en frugtordning hvor eleverne hver dag gratis får frisk udskåret frugt.

Vi har 10 frivillige frugttanter som på skift kommer og skærer og uddeler frugt til eleverne.

Ordningen er støttet med EU midler.

Madordning

Vil du slippe for madpakken to gange om ugen, så er der mulighed for at købe skolemad hver tirsdag og torsdag.

Maden leveres af UCH, og kan bestilles indtil tirsdag og torsdag morgen kl. 7.00

UCH tilbyder et bredt udvalg af sandwiches, salater, frugt, brød  mm. (også glutenfrit) Se det 15 sider store menukort.

Maden leveres i kølekasser til hver klasse, indpakket og med navn på.

Gå ind på www.skolemad.nu og bestil, eller se eksempel på hvad du kan bestille i vedlagte menukort.

Brugervejledning

Menukort

Gå til Skolemad.nu

Skolebod - Er pt. lukket ned

Tvis Skoles elevråd har en bod, hvor man kan købe friskbagte pizzasnegle, pølsehorn, müslibar samt cacaomælk og juice.

Pizzasnegle bestilles og betales i boden i pausen fra kl. 09.50-10.10 og udleveres lune og lækre i boden kl. 12.00-12.10

Boden passes af elevråds-repræsentanterne, og evt. overskud går til elevrådskassen. Elevrådet administrerer overskuddet.

Boden er tænkt som supplement til madpakken, og en løsning hvis madpakken glemmes. Eleverne bestemmer sammen med skolebestyrelsen vareudvalget i boden.

Skolebus køreplaner

Hvor kører skolebussen

Busplaner skoleår 2021/2022

Rute 291 (Mejdal-Tvis-Nr. Felding)