Frugt - madordning - skolebod - bus

Frugtordning

På Tvis Skole har vi en frugtordning hvor eleverne hver dag gratis får frisk udskåret frugt.

Vi har 10 frivillige frugttanter som på skift kommer og skærer og uddeler frugt til eleverne.

Ordningen er støttet med EU midler.

Madordning

Vil du slippe for madpakken to gange om ugen, så er der mulighed for at købe skolemad hver tirsdag og torsdag.

Maden leveres af UCH, og kan bestilles indtil tirsdag og torsdag morgen kl. 7.00

UCH tilbyder et bredt udvalg af sandwiches, salater og frugt mm. Maden leveres i kølekasser til hver klasse, indpakket og med navn på.

Gå ind på www.skolemad.nu og bestil, eller se eksempel på hvad du kan bestille i vedlagte fil.

Brugervejledning

Forslag til menuplan

Gå til Skolemad.nu

Skolebod

Tvis Skoles elevråd har en bod, hvor man kan købe friskbagte pizzasnegle, pølsehorn, müslibar samt cacaomælk og juice.

Pizzasnegle bestilles og betales i boden i pausen fra kl. 09.50-10.10 og udleveres lune og lækre i boden kl. 12.00-12.10

Boden passes af elevråds-repræsentanterne, og evt. overskud går til elevrådskassen. Elevrådet administrerer overskuddet.

Boden er tænkt som supplement til madpakken, og en løsning hvis madpakken glemmes. Eleverne bestemmer sammen med skolebestyrelsen vareudvalget i boden.