SFO

SFO er en del af skolen og indgår i den pædagogiske og organisatoriske sammenhæng.

Fritidspædagogik og indskoling foregår i et samspil mellem forældre, pædagoger og lærere til gavn for det enkelte barns/børnegruppers alsidige udvikling.

• Det enkelte barn oplever trygge, varme og inspirerende omgivelser og engagerede og nærværende voksne.
  • SFO er et pædagogisk tilbud med forpligtende sociale fællesskaber, der tager udgangspunkt i det enkelte barns fantasi, kreativitet og nysgerrighed.
  • Det enkelte barn skal have mulighed for at udvikle selvværd, udvikle sig emotionelt, sprogligt, intellektuelt, musisk-kreativt og motorisk.
  • Barnets kompetencer udvikles gennem medbestemmelse med respekt for den sammenhæng barnet i øvrigt indgår i.